iZi Go

Predstavitev avtosedeža iZi Go

Avtosedež za skupino 0+, namenjen za težo otroka od 0-13 kg. Posebna izdaja enega med najbolj varnimi avtosedeži iZi Go od podjetja BeSafe, oblikovana za vozička Mima Kobi in Mima Xari. V elegantnem dizajnu kolekcija Mima Flair, ki se odlikuje z uporabo materialov, ki se navdihujejo s klasičnimi usnjenimi interjerji luksuznih avtomobilov. Udobje otroka med potovanjem zagotavlja podglavnik in mehko tapeciranje celega avtosedeža.

Avtosedež je opremljen z zaščito otroka proti stranskim udarcem, vgrajeno strehico z UV zaščito, s 5-točkovnimi varnostnimi pasovi in z ergonomskim držalom za nošenje.


Varnostni pasovi se zelo enostavno nastavljajo glede na težo in višino otroka ter zahvaljujoč magnetnim pasovom ne ovirajo pri polaganju in dvigovanju otroka iz avtosedeža. Sestavni del avtosedeža so adapterji za pritrditev na voziček Mima.

Sedež se lahko uporabi tudi za verzijo vozička za dvojčke. Sedež se lahko v avtomobil pritrdi s pomočjo varnostnih pasov ali s pomočjo osnove ISOfix (ni sestavni del izdelka). Teža sedeža: 3,6 kg.


Barve iZi Go


Ali se zanimate za izdelke MIMA? Obiščite pooblaščenega prodajalca KJE NAKUPITI?