Xari

Predstavitev vozička Mima Xari

Že 3. generacija elegantnega vozička Mima Xari prinaša staršem in otrokom še več udobja in funkcionalnosti. Patentiran sedež se z enostavnim odprtjem zadrge spremeni v košaro za dojenčka. V 15 sekundah se košara spremeni nazaj v sedež za malčka. Sedež se lahko pritrdi v smeri vožnje ali v smeri k staršem. Sedež in košara se lahko pritrdita v dva višinska nivoja. Sedež ima tri lege naklona. Sedežna podloga z varnostnimi 5-točkovnimi pasovi je na razpolago v širokem barvnem spektru. Nastavljiv ročaj vozička omogoča udobno držanje vozička ne glede na višino staršev. Enostavno manevriranje z vozičkom zagotavljajo sprednja vrtljiva kolesa z možnostjo blokade. Voziček se zelo enostavno sestavi v kompaktno obliko za prevoz v avtomobilu. Dve zapiralni košarici ponujata zadosten prostor za shranjevanje nujnih potreb za otroka. Sestavni del vozička je strehica, pelerina in vreča za noge. Voziček je primeren od rojstva do 17 kg.


  • Teža podvozja: 9,1 kg.
  • Teža podvozja s košaro: 11,2 kg.
  • Teža podvozja s sedežem: 13,3 kg.
  • Mere vozička (DxŠ): 79×62 cm.
  • Mere sestavljenega vozička s kolesi (DxŠxV): 71×62×42 cm.
  • Mere razstavljenega vozička brez koles (DxŠxV): 71×52×42 cm.

Voziček se enostavno sestavi v kompaktno obliko za enostaven prevoz v avtomobilu. Sestavni del vozička je podvozje, strehica, pelerina, košarica in torba za previjanje. Torba za previjanje paše natančno v košarico, v njej pa najdete tulec za stekleničko, vrečko za plenice in podlogo za previjanje. Voziček je primeren od rojstva do 17 kg.

Zaradi maksimalne barvne variabilnosti se podvozje, sedež s košaro in sedalna podloga z varnostnimi pasovi kupujejo posebej.Možnosti konfiguracije vozička

Barvna izvedba startnega kompleta

Dodatki


Ali se zanimate za izdelke MIMA? Obiščite pooblaščenega prodajalca KJE NAKUPITI?